Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van de Top Installatiegroep.

Lees verder

Installaties lokaal goed geregeld

Net als de nieuwbouw in Alkmaar is bij de uitbreiding van GVT in Veendam het hele installatiepakket lokaal uitbesteed. Drenth Installatietechniek heeft zijn uitvalsbasis hemelsbreed op nog geen vijfhonderd meter liggen van het bouwterrein op industriegebied Dalen II. 'Voor ons een bekende opdrachtgever', vertelt vestigingsmanager Peter de Jonge. 'Voor fase 1 hadden we recentelijk ook alle installaties verzorgd, dus dan weet je goed waar je aan begint.'

vrijdag 16 februari 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort wederom BREEAM project

Bij Ploeger Logistics in Harderwijk staat een flinke uitbreiding op het programma. Op het industrieterrein Lorentz III wordt aankomende week de eerste paal geslagen en zal een nieuw en duurzaam warehouse gebouwd worden, welke zal voldoen aan de hoogste normering op het gebied van BREEAM: Outstanding. Dit is voor Top Installatiegroep opnieuw een project wat volgens het BREEAM-principe wordt gerealiseerd.

vrijdag 26 januari 2018
Lees verder

vanPanhuis scoort bouw nieuw distributiecentrum HelloFresh

vanPanhuis Hoogeveen draagt er aan bij dat u uw maaltijdbox van HelloFresh straks nog sneller in huis geleverd krijgt. Wij bouwen namelijk mee aan het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk. 

donderdag 9 november 2017
Lees verder

Nieuwbouw Diviande in Veenendaal in volle gang

Eind maart is vanPanhuis, in samenwerking met Dijkham Bouw, al gestart met de aanleg van de riolering bij het nieuwe pand van Diviande in Veenendaal. 
Sinds vorige week heeft vanPanhuis ook opdracht gekregen om alle werktuigbouwkundige installaties te verzorgen. Op dit moment zijn we dan ook druk bezig met de aanleg van deze installaties. 

maandag 23 oktober 2017
Lees verder

VanPanhuis bouwt mee aan nieuwe Bauhaus in Venlo

De eerste heipaal is inmiddels geslagen, in september is men begonnen aan de bouw van de nieuwe Bauhaus in Venlo. In samenwerking met Dijkham Bouw start vanPanhuis in november met de aanleg van alle werktuigbouwkundige installaties.

donderdag 19 oktober 2017