Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van de Top Installatiegroep.

Lees verder

Bivalente klimaatinstallatie voor nieuwbouw HelloFresh

Het kantoorpersoneel van het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh komt in een comfortabel binnenklimaat te werken. Totaalinstallateur vanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, realiseert voor de in totaal 1.400 m² kantoorruimte en 20.000 m² bedrijfshal een bivalente klimaatinstallatie. 

vrijdag 20 april 2018
Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Installaties lokaal goed geregeld

Net als de nieuwbouw in Alkmaar is bij de uitbreiding van GVT in Veendam het hele installatiepakket lokaal uitbesteed. Drenth Installatietechniek heeft zijn uitvalsbasis hemelsbreed op nog geen vijfhonderd meter liggen van het bouwterrein op industriegebied Dalen II. 'Voor ons een bekende opdrachtgever', vertelt vestigingsmanager Peter de Jonge. 'Voor fase 1 hadden we recentelijk ook alle installaties verzorgd, dus dan weet je goed waar je aan begint.'

vrijdag 16 februari 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort wederom BREEAM project

Bij Ploeger Logistics in Harderwijk staat een flinke uitbreiding op het programma. Op het industrieterrein Lorentz III wordt aankomende week de eerste paal geslagen en zal een nieuw en duurzaam warehouse gebouwd worden, welke zal voldoen aan de hoogste normering op het gebied van BREEAM: Outstanding. Dit is voor Top Installatiegroep opnieuw een project wat volgens het BREEAM-principe wordt gerealiseerd.

vrijdag 26 januari 2018
Lees verder

vanPanhuis scoort bouw nieuw distributiecentrum HelloFresh

vanPanhuis Hoogeveen draagt er aan bij dat u uw maaltijdbox van HelloFresh straks nog sneller in huis geleverd krijgt. Wij bouwen namelijk mee aan het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk. 

donderdag 9 november 2017