Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van de Top Installatiegroep.

Lees verder

Verwarmen, koelen en vriezen met vijf BREEAM-sterren

Onze mannen zijn nog steeds drukdoende met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Het bouwproces is inmiddels over de helft en dat is ook te zien op de bouwplaats op Park 15. De projectleiders van dit BREEAM Outstanding project vertellen jullie graag alle in- en outs en nemen jullie in dit artikel mee voor een rondje over de bouw. 

donderdag 7 juni 2018
Lees verder

vanPanhuis bouwt mee aan nieuwe tennishal in Nederhorst den Berg

Er kan eind dit jaar volop getennist worden in de nieuwe tennishal van Tennisvereniging Nederhorst. VanPanhuis Hoogeveen zal hier op korte termijn starten met de aanleg van al het elektra, de verwarming, de ventilatie en luchtbehandeling en airconditioning. 

woensdag 23 mei 2018
Lees verder

Bivalente klimaatinstallatie voor nieuwbouw HelloFresh

Het kantoorpersoneel van het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh komt in een comfortabel binnenklimaat te werken. Totaalinstallateur vanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, realiseert voor de in totaal 1.400 m² kantoorruimte en 20.000 m² bedrijfshal een bivalente klimaatinstallatie. 

vrijdag 20 april 2018
Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Installaties lokaal goed geregeld

Net als de nieuwbouw in Alkmaar is bij de uitbreiding van GVT in Veendam het hele installatiepakket lokaal uitbesteed. Drenth Installatietechniek heeft zijn uitvalsbasis hemelsbreed op nog geen vijfhonderd meter liggen van het bouwterrein op industriegebied Dalen II. 'Voor ons een bekende opdrachtgever', vertelt vestigingsmanager Peter de Jonge. 'Voor fase 1 hadden we recentelijk ook alle installaties verzorgd, dus dan weet je goed waar je aan begint.'

vrijdag 16 februari 2018