Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van de Top Installatiegroep.

Lees verder

Top Installatiegroep scoort nieuwbouw geautomatiseerd distributiecentrum Jumbo

Vlak voor de bouwvak werd bekend gemaakt dat Jumbo een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum gaat bouwen in Nieuwegein. En, dat Top Installatiegroep de aanleg van alle werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening mag nemen. "Ik ben heel erg trots!", aldus technisch directeur Theo Beelien.

maandag 29 oktober 2018
Lees verder

Top Installatiegroep draagt bij aan bouw nieuw hoofdkantoor Somfy

Een Somfy Garden, een Somfy House: allemaal onderdelen van het nieuwe hoofdkantoor dat Somfy Nederland gaat realiseren in Hoofddorp. Op het bedrijventerrein “de President 2” komt het nieuwe kantoor met een bedrijfsruimte, wat zo’n 7.000 m² zal gaan omvatten. In opdracht van Pleijsierbouw bouwt Top Installatiegroep mee en verzorgt de aanleg van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

maandag 20 augustus 2018
Lees verder

Top Installatiegroep bouwt mee aan één van de duurzaamste panden

All electric wordt het nieuwe distributiecentrum van Oldenburger | Fritom in Veendam. Het nieuwe distributiecentrum valt in de hoogste BREEAM-classificatie Outstanding en wordt één van de duurzaamste panden in Noord-Nederland. Top Installatiegroep, inmiddels specialist met het bouwen volgens het hoogste BREEAM-principe, draagt in opdracht van Remco Ruimtebouw haar steentje bij aan de realisatie van dit nieuwe distributiecentrum.

donderdag 12 juli 2018
Lees verder

Een juiste instelling en goed materieel is het halve werk

Doorgroei en ontwikkeling, twee belangrijke woorden binnen de Top Installatiegroep. Op het gebied van scholing leidt Top Installatiegroep haar medewerkers zo breed mogelijk op, om doorgroei binnen het bedrijf zo veel mogelijk te stimuleren.

dinsdag 10 juli 2018
Lees verder

Verwarmen, koelen en vriezen met vijf BREEAM-sterren

Onze mannen zijn nog steeds drukdoende met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Het bouwproces is inmiddels over de helft en dat is ook te zien op de bouwplaats op Park 15. De projectleiders van dit BREEAM Outstanding project vertellen jullie graag alle in- en outs en nemen jullie in dit artikel mee voor een rondje over de bouw. 

donderdag 7 juni 2018