Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van de Top Installatiegroep.

Lees verder

Top Installatiegroep bouwt mee aan één van de duurzaamste panden

All electric wordt het nieuwe distributiecentrum van Oldenburger | Fritom in Veendam. Het nieuwe distributiecentrum valt in de hoogste BREEAM-classificatie Outstanding en wordt één van de duurzaamste panden in Noord-Nederland. Top Installatiegroep, inmiddels specialist met het bouwen volgens het hoogste BREEAM-principe, draagt in opdracht van Remco Ruimtebouw haar steentje bij aan de realisatie van dit nieuwe distributiecentrum.

donderdag 12 juli 2018
Lees verder

Een juiste instelling en goed materieel is het halve werk

Doorgroei en ontwikkeling, twee belangrijke woorden binnen de Top Installatiegroep. Op het gebied van scholing leidt Top Installatiegroep haar medewerkers zo breed mogelijk op, om doorgroei binnen het bedrijf zo veel mogelijk te stimuleren.

dinsdag 10 juli 2018
Lees verder

Verwarmen, koelen en vriezen met vijf BREEAM-sterren

Onze mannen zijn nog steeds drukdoende met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Het bouwproces is inmiddels over de helft en dat is ook te zien op de bouwplaats op Park 15. De projectleiders van dit BREEAM Outstanding project vertellen jullie graag alle in- en outs en nemen jullie in dit artikel mee voor een rondje over de bouw. 

donderdag 7 juni 2018
Lees verder

vanPanhuis bouwt mee aan nieuwe tennishal in Nederhorst den Berg

Er kan eind dit jaar volop getennist worden in de nieuwe tennishal van Tennisvereniging Nederhorst. VanPanhuis Hoogeveen zal hier op korte termijn starten met de aanleg van al het elektra, de verwarming, de ventilatie en luchtbehandeling en airconditioning. 

woensdag 23 mei 2018
Lees verder

Bivalente klimaatinstallatie voor nieuwbouw HelloFresh

Het kantoorpersoneel van het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh komt in een comfortabel binnenklimaat te werken. Totaalinstallateur vanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, realiseert voor de in totaal 1.400 m² kantoorruimte en 20.000 m² bedrijfshal een bivalente klimaatinstallatie. 

vrijdag 20 april 2018