Businessclub Top of Holland bezoekt Top Installatiegroep


Duurzaamheid, BITSEN, en een heleboel humor. Deze drie woorden omschrijven het geslaagde bezoek dat Businessclub Top of Holland bracht aan Top Installatiegroep in Hoogeveen. Op dinsdag 22 maart kwamen zo'n zestig leden van hét Noordelijk bedrijfsnetwerk naar Hoogeveen om de netwerkbijeenkomst met het thema: "Waarom duurzaam, als het ook energetisch en betaalbaar kan?" bij te wonen.Top Installatiegroep is lid van Businessclub Top of Holland. Deze organisatie maakt zich sterk om het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen om zo zakelijke kansen te creëren. De netwerkbijeenkomst georganiseerd door Top Installatiegroep is hier een voorbeeld van.

Top Installatiegroep heeft de bezoeker in de vorm van twee zeer interessante presentaties weten bij te praten over duurzaamheid, onze rol als installateur hierbij, en over de toekomst hierin. Daarnaast hadden zij gastspreker Frans de Groot, bekend van zijn wetenschappelijke Bitsing-methode, uitgenodigd. Vol passie heeft hij de bezoekers verteld over het bereiken van je doelen als het gaat om omzet, groei en rendement met behulp van BITSEN. Na afloop kreeg elke bezoeker zijn bestseller "Bitsing, Garantie voor Groei" aangeboden door de Top Installatiegroep.

Naast het verwelkomen van de Businessclub Top of Holland, mocht Top Installatiegroep ook nog iets anders verwelkomen:Begin maart werden er zes nieuwe laadpalen geplaatst, die de groene parkeerplaats bij Top Installatiegroep compleet maakten. De stroom die zomers over geproduceerd wordt door de 186 zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand, en de windwand met 9 molens, wordt opgeslagen in de accu's van de elektrische auto's.

donderdag 31 maart 2016