Even voorstellen: Top Installatiegroep


De naam zegt het al, Top Installatiegroep. De Top Installatiegroep is een groep van drie bedrijven, namelijk vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer. VanPanhuis is al ruim 20 jaar een bekend begrip in Hoogeveen en omstreken. Echter, legt men vaak niet de link met de Top Installatiegroep, Drenth Installatietechniek of TOP Technisch Beheer. Daar willen we graag verandering in brengen.Vele werkzaamheden onder één dak 
Onze drie bedrijven leveren een totaalpakket voor non-profit, zakelijke en particuliere opdrachtgevers, in de woningbouw, utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs. Wij verzorgen alle werkzaamheden voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. 
Totaal wil dus zeggen van advisering tot en met oplevering en jaarlijks beheer en onderhoud. Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit en gezonde gebouwen, uw gebouw onze zorg!

Onze projecten 
Vanuit onze vestigingen bedienen we het gehele land, wat ook blijkt uit de grootschalige projecten die wij hebben mogen uitvoeren, of nog aan het uitvoeren zijn. Een greep uit onze projecten: Hornbach te Best, Xenos te Waalwijk, Dijk Naturel Collections te Coevorden. Arts & Zorg te Den Haag, Qbuzz te Groningen.

maandag 28 september 2015