Het klimaat in uw gebouw regelen: een makkie!

Gemakkelijk het gehele klimaat in uw gebouw regelen? Vroegtijdig Sparks (tekortkomingen) van uw installatie ontdekken? Voorkomen van energieverlies en calamiteiten? Allemaal zaken die u als gebouweigenaar het liefst zo goed mogelijk voor elkaar wilt hebben. En dat kan!Naast dat TOP Technisch Beheer, onderdeel van de Top Installatiegroep, alle meet- en regelfabricaten kan beheren, deze op GBS (GebouwBeheerSysteem) kunnen bedienen en daarnaast ook softwarematig kan schrijven, zijn zij dealer van EasyIO.
EasyIO is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en realiseren van Gebouwbeheer en Energiebeheer systemen. De focus ligt hierbij op het leveren en ontwikkelen van systemen welke klaar zijn voor de toekomst middels open-source technologie├źn. EasyIO distribueert haar producten wereldwijd, en timmert flink aan de weg in Nederland met TOP Technisch Beheer als dealer.

Inmiddels heeft TOP Technisch Beheer met succes al diverse regelingen omgebouwd, en zijn ze dagelijks op het GBS aan het monitoren. Het systeem geeft de mogelijkheid om op voorhand Sparks (tekortkomingen) op het gebied van de installatie aan te tonen, wat weer resulteert in voorkoming van energieverlies en calamiteiten. De regelingen zijn tevens web bases, dus ook makkelijk benaderbaar voor u als klant. Daarnaast is het mogelijk om middels een ID-kaartje de volledige projecten kwijt te kunnen, waaronder bijvoorbeeld de bedienboeken en inregelstaten. Kijk de film en maak kennis met alle mogelijkheden op het gebied van Gebouwbeheer en Energiebeheer systemen.

dinsdag 05 juli 2016