Informatie Event Top Installatiegroep: 'Is dit wederkerend?'


‘Leuk georganiseerd!’ en ‘Is dit wederkerend?’, zo klonken de meeste reacties na afloop van het Informatie Event. Zo’n dertig collega-ondernemers kwamen afgelopen dinsdag 25 oktober naar Hoogeveen om het Informatie Event bij te wonen.

Top Installatiegroep heeft de bezoeker in de vorm van een aantal korte presentaties over OBO (Ontwerpen, Bouwen en Onderhouden), no nonsense, duurzaamheid en klimaat kunnen bij praten. Tussendoor stond er een uitgebreid buffet klaar en was er ruimte om nader kennis te maken en bij te praten.

  

Na deze smakelijke pauze was het tijd voor gastspreker Frans de Groot, bekend van zijn wetenschappelijke Bitsing-methode. Vol passie heeft hij de bezoekers verteld over het bereiken van je doelen als het gaat om omzet, groei en rendement met behulp van BITSEN. Na afloop kreeg elke bezoeker zijn bestseller "Bitsing, Garantie voor Groei" aangeboden door de Top Installatiegroep.

Na het informatieve gedeelte was het tijd voor wat ontspanning, er stond een hapje en een drankje klaar en als klap op de vuurpijl stonden er een aantal prachtige nieuwe Tesla’s klaar. Klaar om uitgeprobeerd te worden. Voornamelijk de mannen waren erg gecharmeerd van de Tesla’s en hun bijzonder snufjes. Er werden dan ook de nodige proefritjes gemaakt. Om half 10 liep het naborrelen ten einde en vertrokken de laatste genodigden. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde en gezellige avond!

   

vrijdag 28 oktober 2016