Top Installatiegroep plaatst 3000ste PV-paneel


Een mijlpaal voor de Top Installatiegroep. Afgelopen vrijdag 4 december plaatste de Top Installatiegroep haar 3000ste PV-paneel. Dit gebeurde op het dak van de familie C. Iwema, aan de Meander 12 te Winsum.

In het kader van de aarbevingsschade is de Top Installatiegroep een maand geleden gestart met een interessante aanbieding op het gebied van PV-panelen. De gedupeerden van de bevingsschade ontvangen een compensatie, welke zij dienen te besteden aan energiebesparing. 'Met onze aanbieding voor PV-panelen is het mogelijk om op een voordelige manier uw woning energiezuinig te maken', aldus algemeen directeur Henk Sok.

In mei 2014 plaatste de Top Installatiegroep haar eerst PV-paneel. Sindsdien is de verkoop van PV-panelen enorm gestegen. 'Ook in de toekomst verwachten we nog meer groei in het aantal aanvragen voor PV-installaties. Duurzaamheid is en blijft een belangrijk aspect voor ons bedrijf!'

Top Installatiegroep verzorgt het totaalplaatje op het gebied van PV-panelen. Van advisering, voordat de PV-installatie wordt aangeschaft, tot en met installatie en oplevering. Maar ook het jaarlijks beheer en onderhoud.

dinsdag 15 december 2015