Top Installatiegroep sponsort gezinstocht Stichting Heroes 4 Life

Ernstig of chronisch zieke kinderen en jongeren het ziek zijn even laten vergeten, dat is het doel van Stichting Heroes 4 life. Doordat de zorgen even naar de achtergrond verdwijnen, hoopt de stichting te bereiken dat deze kinderen en jongeren genieten van een mooie ervaring en het leven.
Dit doen zij in de vorm van verschillende vakanties. Denk hierbij aan zeilen, lekker je hoofd leegmaken op het water, meehelpen met het zeilen, of door te duiken onder begeleiding van een professioneel team. Of door bijvoorbeeld te leren paardrijden.
Tijdens deze vakanties ontstaan er nieuwe vriendschappen, de kinderen en jongeren trekken op met lotgenoten die ook allemaal ziek zijn, het ziek zijn is dan ineens niet zo ‘bijzonder’ meer. Ook worden er regelmatig korte trips georganiseerd, zodat de kinderen en jongeren elkaar weer terug kunnen zien.

Al deze trips en vakanties worden door sponsoren en donateurs mogelijk gemaakt.

En wij, Top Installatiegroep, zijn één van deze sponsoren!

Van zaterdag 19 oktober tot en met vrijdag 25 oktober wordt er een gezinstocht georganiseerd. Met zes à zeven gezinnen, waarvan een kind ziek is, wordt er een week lang gevaren op de topzeilschoener de Vrijheid. Gezamenlijk met een arts, verpleegkundige, koks en activiteitenbegeleiders gaan ze het IJsselmeer, het Markermeer en de Waddenzee op om te zeilen.

Wij, Top Installatiegroep, zijn er trots op om deze gezinstocht mede mogelijk te maken.

https://www.heroes4life.nl/nederlands/nieuws/ 

donderdag 02 mei 2019