Top Installatiegroep bouwt mee aan nieuwe Bauhaus in Venlo


De eerste heipaal is inmiddels geslagen, in september is men begonnen aan de bouw van de nieuwe Bauhaus in Venlo. In samenwerking met Dijkham Bouw start vanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, in november met de aanleg van alle werktuigbouwkundige installaties.

'Wij gaan hier aan de slag met de aanleg van onder andere de koelinstallaties, de verwarming, water- en gasleidingen, riolering, hemelwaterafvoeren, het sanitair en de regeltechniek. Een prachtige klus!' aldus technisch directeur Theo Beelien. 

Het is de 3de vestiging van Bauhaus in Nederland. Klussers en vakmannen kunnen hier terecht voor diverse zaken: van bouwmaterialen tot sanitair en zelfs professionele apparatuur. Er wordt een Drive In gerealiseerd, waar men met auto en aanhangwagen naar binnen kan rijden en het materiaal direct vanuit het schap kan inladen. Tevens komt er een uitgebreid tuincentrum.

De nieuwe Bauhaus zal over een totale oppervlakte van 18.000 m² beschikken op een kavel van 39.000 m². De opening staat gepland voor de tweede helft van 2018.

Bron foto: http://www.stedenbouw.nl/bouw-gestart-bauhaus-venlo/ 

donderdag 19 oktober 2017