Top Installatiegroep scoort bouw nieuw distributiecentrum HelloFresh

Top Installatiegroep draagt er aan bij dat u uw maaltijdbox van HelloFresh straks nog sneller in huis geleverd krijgt. Wij bouwen namelijk mee aan het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk. Afgelopen donderdag 19 oktober is de eerste paal geslagen. vanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, heeft het ontwerp van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties gemaakt en zal de complete installatie hiervan ook verzorgen.

Het ontwerp is opgezet volgens het BREEAM principe, de bouw van het distributiecentrum zal volgens de op één na hoogste kwalificatie Excellent gebeuren. Dit principe is een maatstaf voor de duurzaamheidsprestatie van een nieuwbouwproject of bijvoorbeeld een renovatie. Er wordt hierbij gelet op de volgende duurzaamheidscriteria: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. 

     

https://www.breeam.nl/projecten/distributiecentrum-hellofresh-bleiswijk 

Het nieuwe distributiecentrum wordt twee en half keer zo groot als het oude pand en zal over een oppervlakte van meer dan 20.000 m² beschikken. Het gehele centrum zal worden gekoeld naar 2 tot 4 graden voor een optimale kwaliteit van het eten. Deze extra gekoelde ruimte met een groot aantal laaddocks geeft HelloFresh de mogelijkheid om de klanten een groter en diverser assortiment aan te bieden en ze tegelijkertijd sneller te kunnen bedienen.

Naar verwachtingen zullen de eerste maaltijdboxen vanuit Bleiswijk vanaf juli 2018 worden geleverd. Bron afbeelding: http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/borghese-logistics-slaat-eerste-paal-distributecentrum-hellofresh/

 

donderdag 09 november 2017