Vele werkzaamheden onder één dak


Top Installatiegroep is een groep van drie bedrijven (vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek, TOP Technisch Beheer) met vestigingen in Hoogeveen en Veendam. Onze drie bedrijven leveren een totaalpakket voor non-profit, zakelijke en particuliere opdrachtgevers, in de woningbouw, utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs. Top Installatiegroep verzorgt alle werkzaamheden voor ontwerp, de aanleg en het beheer van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties door heel Nederland. Totaal wil dus zeggen van advisering tot en met oplevering en jaarlijks beheer en onderhoud. Top Installatiegroep is een bedrijf dat staat voor kwaliteit en gezonde gebouwen, uw gebouw onze zorg!vanPanhuis Hoogeveen
vanPanhuis Hoogeveen is gespecialiseerd in de aanleg van uitgebreide werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Dit soort geïntegreerde projecten voeren zij vooral uit voor opdrachtgevers in de zakelijke markt. Ze zijn een no nonsense bedrijf welke volgens het OBO-principe werkt (Ontwerpen, Bouwen en Onderhouden). Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame technieken waarbij energiebesparing in een hoog vaandel staat. Naast de zakelijke markt richt vanPanhuis Hoogeveen zich op de klein zakelijke markt, particulieren en de non-profitsector.

Drenth Installatietechniek
Drenth Installatietechniek is al meer dan honderd jaar een vertrouwd adres voor aanleg en vernieuwing van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Drenth Installatietechniek loopt voorop in het toepassen van duurzame technieken, bijvoorbeeld op het gebied van warmteterugwinning of biomassa gestookte installaties. Drenth Installatietechniek is gevestigd in Veendam en richt zich op de klein zakelijke markt, particulieren en de non-profitsector. 

TOP Technisch Beheer
TOP Technisch Beheer is het Onderhoud- en Servicebedrijf binnen de Top Installatiegroep. TOP Technisch Beheer is gespecialiseerd in het onderhoud, service en technisch beheer van installaties voor energie en klimaat in de zakelijke en particuliere markt. Zij kunnen door het uitvoeren van een klimaatscan, op basis van no cure, no pay, de huidige situatie van het klimaat in uw gebouw in kaart brengen en aan de hand daarvan een plan opstellen om verbeteringen door te voeren en tot een duurzaam beheerd en onderhouden gebouw te komen. TOP Technisch Beheer draagt 24 uur per dag en 7 dagen in de week zorg voor uw technische installaties.

Onze kracht is dat we goed luisteren en terugkoppelen naar opdrachtgever en eindgebruiker, zodat vooraf helder is welke installatie u precies wilt. We denken met de klant mee over oplossingen die bij de wensen, eisen en het budget passen. Door goed overleg en strakke monitoring tijdens de uitvoering kunnen we problemen voor zijn en een project volgens planning afleveren.

Top Installatiegroep heeft een platte organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. We hanteren een no nonsense-aanpak. In onze samenwerking zijn we transparant en eerlijk: we zeggen wat we doen en doen wat we beloven. Het leveren van kwaliteit staat daarbij voorop. 

Onze projecten
Vanuit onze vestigingen bedienen we het gehele land, wat ook blijkt uit de grootschalige projecten die we hebben mogen uitvoeren, of nog aan het uitvoeren zijn. Een greep uit onze projecten: na de Hornbach in Best zijn we nu ook gestart bij de nieuwe Hornbach in Den Haag, Noorderpoortcollege te Groningen, Oranje Nutrition te Heerenveen, Faber Vlaggen te Amsterdam, diverse gymzalen in Apeldoorn.

Groene onderneming
Zoals op onderstaande foto te zien, draagt Top Installatiegroep zelf ook een behoorlijk steentje bij als we kijken naar duurzaamheid. Op het bedrijfspand liggen 186 zonnepanelen en er staat een windwand met 9 molens. De stroom die zomers wordt overgeproduceerd door deze panelen en windturbines, wordt opgeslagen in de accu's van onze elektrische auto's.
Informatie Event 
Ook als ondernemer kunt u op ons vertrouwen. Zo staat er op dinsdag 25 oktober een Informatie Event gepland voor onze collega-ondernemers. Een avond die in het teken staat van OBO (Ontwerpen, Bouwen en Onderhouden), no nonsense en duurzaamheid, En waarbij gastspreker Frans de Groot vertelt over zijn bekende wetenschappelijke Bitsing-methode.

maandag 10 oktober 2016