Over Top Installatiegroep

Top Installatiegroep is een groep van drie installatiebedrijven met vestigingen in Hoogeveen en Veendam. Wij verzorgen alle werkzaamheden voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. 
Onze bedrijven leveren een totaalpakket voor non-profit, zakelijke opdrachtgevers. Het werkterrein van Top Installatiegroep omvat woningbouw, utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs.

Of het nu gaat om duurzame of conventionele installaties, de klant krijgt het beste van wat hij vraagt. Door intensieve samenwerking met opdrachtgevers werken wij aan flexibele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke installatieconcepten, die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruikers.

Onze kracht is dat we goed luisteren en terugkoppelen naar opdrachtgever en eindgebruiker, zodat vooraf helder is welke installatie u precies wilt. We denken met de klant mee over oplossingen die bij de wensen, eisen en het budget passen. Door goed overleg en strakke monitoring tijdens de uitvoering kunnen we problemen voor zijn en een project volgens planning afleveren.

Top Installatiegroep heeft een platte organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. We hanteren een no-nonsens-aanpak. In onze samenwerking zijn we transparant en eerlijk: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Het leveren van kwaliteit staat daarbij voorop. Als opdrachtgever kunt u op ons aan!