Medewerkers aan het woord


Theo Beelien, technisch directeur:
"Voor internationaal transportbedrijf DSV hebben we de gehele installatie voor een nieuw logistiek centrum ontworpen en gebouwd. Een gigantisch distributiecentrum, waarin we onder andere een meetinstallatie voor luchtvervuiling hebben gerealiseerd. In een half jaar is het centrum gebouwd en zijn de technische installaties neergezet. En we hebben niet eens in ploegendienst hoeven draaien. Onze monteurs hebben lange dagen gemaakt. Dit was echt een mega klus."

Gerard Koops, projectleider:
"Het leuke aan het werken bij Top Installatiegroep vind ik dat het nooit standaardwerk is. Het is een enorme veelzijdigheid aan klussen. Soms zit je drie maanden bij een opdracht, soms ook we een jaar. Er zitten altijd wel weer nieuwe technische uitdagingen. Nee, het is mij nog nooit gelukt om achterover te leunen."

Johan van Middendorp, hoofdmonteur:
"Het mooie van mijn werk vind ik de uitdaging dat alles op tijd klaar is en dat je een goede installatie maakt, volgens alle eisen die er zijn vanuit de wetgeving, planning en regels. Op dit moment werken we bijvoorbeeld aan een vrij ingewikkelde installatie om warmte terug te winnen vanuit de koelinstallatie. Dat is ook mooi: je leert steeds weer iets nieuws!"