Waarom werken bij Top Installatiegroep?


Veelzijdig werk

Onze projecten zijn veelzijdig. Je komt steeds op andere werkplekken: schepen, hallen, stallen, kantoren, ziekenhuizen, scholen, zwembaden, noem maar op. Elk project is weer anders en in elk project moet je weer andere technieken toepassen.

Fijn werkklimaat
Jij staat als persoon centraal in ons bedrijf. We moeten het met elkaar doen en dat alleen als we collegialiteit uitdragen. Bij ons heerst een prettige, ontspannen sfeer: werken moet immers ook leuk zijn.

Eigen verantwoordelijkheid
Er wordt naar je geluisterd. We verwachten van je dat je initiatieven neemt. Je hebt je eigen verantwoordelijkheid en daar spreken we je op aan. Verder krijg je de vrijheid om je eigen tijd in te delen en afspraken te maken met klanten.

Korte lijnen
We hebben, ondanks de omvang, een platte organisatie. Je kunt gemakkelijk even een directielid, vestigingsleider of projectleider aanspreken als je iets te zeggen of te vragen hebt. De lijnen zijn kort bij ons. 

Wat doen wij voor jou?

Je kunt blijven leren
Vestigingsmanager Peter de Jonge: "We proberen van iedere monteur een vakman te maken. Iedere medewerker kan zich op zijn eigen niveau verder ontwikkelen en groeien in zijn vak. Het mooie van installatietechniek is dat je nooit raakt uitgeleerd. Het is zo'n breed vakgebied en er zijn zoveel nieuwe technologieën."

Je kunt doorgroeien
Je doet veel ervaring op door de veelzijdigheid van ons werk. Daarnaast leiden we onze medewerkers zo breed mogelijk op, waardoor je ook kunt doorgroeien binnen ons bedrijf.